THAT '70s BAND 

De Jaren zeventig...

De periode waarin de glam- en hardrock de eerste headbangers een whiplash bezorgden, de disco en de funk zelfs een hark aan het dansen brachten, de reggae  verwaaide geesten in nog hogere sferen wist te brengen en de punk wild om zich heen slaand, het anarchisme predikte.  En wat de soul teweeg bracht laat ik aan uw verbeelding over... Een ietwat vergeten periode, maar verantwoordelijk voor een resem muzikale parels die in het collectief geheugen gebrand zitten.

 

Maxine Michiels en Govert Deploige brengen die kleurrijke periode terug tot leven, geruggesteund door een band om "grrroovey" tegen te zeggen. Een knaller van een muzikale show, die sprankelt, wervelt, ontroert, rockt en swingt... 

 

Maxine Michiels, dochter van Paul “Soulsister” Michiels, erfde duidelijk de muzikale genen van haar papa. Met haar warme “raspy” soul-stem laat ze niemand onberoerd. Als ze niet met muziek bezig is,  vind je haar bij de paarden. Op de Gipsy Horses Ranch werkt ze al trainster, lesgeefster en doet ze op topniveau aan roping en barrelracen. Een heuse cowgirl!

 

Govert Deploige haalde als jonkie de finale van Humo's Rock Rally '92, maakte jarenlang de Vlaamse podia onveilig met de W817-band en later Wazzda. Hij componeert ook zelf muziek en heeft als acteur reeds talloze waters doorzwommen.  (w817 – Spoed – Thuis – Familie...)

De muzikanten - Dave Wyns, Herwig Scheck, Kristof Aerts en Jan-Kris Vinken - zijn doorwinterde professionals, met bakken ervaring, thuis in alle denkbare genres en perfect op mekaar ingespeeld. Zij voorzagen samen o.a. recent ook Cleymans & Van Geel van de gepaste noten.

Pourbusstraat 2 bus 1
2000 Antwerpen

+32 (0)3 500 94 98

Like us on Facebook

Facebook Page Well Well Well