7J4A0214.jpg

Dunja & Tom Nelson (Acoustic duo)

DUNJA & TOM NELSON (acoustic duo); slechts één stem en één gitaar. Meer heeft dit dynamische duo niet nodig om het publiek in complete vervoering te brengen. Ze brengen akoestische versies van vergeten pareltjes, die ze opnieuw leven inblazen: prachtige blues songs, jazz klassiekers, maar ook pop nummers passeren de revue in hun gevarieerd repertoire. Met een ongeziene podium chemie en unieke arrangementen, weten ze het publiek mee te nemen op een intieme, muzikale reis vanuit de overtuiging: "muziek de spiegel is van de innerlijke ziel"; een oprechte muzikale ervaring in welke muziek ontmanteld werd van alle studio gloss, alle camouflage; enkel een stem en een gitaar in speelse dialoog, die velen sprakeloos zal laten. 

 

In het verleden speelden DUNJA & TOM NELSON reeds verschillende concerten in Art Base (Brussels), Café Malvine, L'eau Pétillante, e.a. Ze waren het voorprogramma voor Patrick Riguelle & Jan Hautekiet en in 2014 wonnen ze de talentenjacht Talent Der Lage Landen.

20170710_234608.jpg

Dunja met pianist 

1. Huwelijksmis of - ceremonie

Muziek zegt soms meer dan woorden. Dat is zeker zo tijdens een huwelijksmis of huwelijksceremonie. Een cd'tje mist al snel een persoonlijke touch. Dunja Mees & pianist zorgen voor de nodige kippenvel-momenten met intieme live-muziek op jullie speciale dag.

Prachtige ballads, jazz klassiekers, tijdloze popsongs of powersongs in uiteenlopende talen: dit duo kan dit allemaal aan! Kies tot maximum 8 nummers naar keuze. Geen inspiratie? Vraag even naar onze vooropgestelde repertoirelijst.

Dunja spreekt graag op voorhand eens af om jullie te ontmoeten en te polsen naar jullie specifieke wensen. Op de grote dag zelf is het duo ruimschoots op voorhand aanwezig voor een soundcheck en om de professionele geluidsinstallatie te plaatsen.

 

2. Recepties en privé- of bedrijfsevenementen

Dunja Mees heeft veel ervaring in het opluisteren van bedrijfsfeesten, recepties, privé aangelegenheden en evenementen met live muziek. Zowel achtergrondmuziek, een volwaardige luisteract, als stijlvolle dansmuziek is mogelijk. Anders dan de meeste muzikale duo's maken Dunja Mees & pianist gebruik van loopstation technologie, waarbij het mogelijk is kleine percussie instrumenten en beatbox op te nemen. Hierdoor is het mogelijk meer uptempo nummers te brengen, ideaal als er gedanst moet worden! Een immer stijlvol en toegankelijk repertoire (toegankelijke jazz, pop, soul) dat volledig afgestemd kan worden naar de wens en het type evenement van de klant. Deze tailor-made benadering werd in het verleden reeds zeer gewaardeerd. Beeld je in wat zij kunnen betekenen voor uw evenementen!