CREAM COLORED PONIES

The Cream Colored Ponies staan voor echte jazzcats met een passie voor de swingmuziek uit de jaren '30 en '40! Op hun nostalgische trip door het swingtijdperk brengen ze hulde aan de crooners van weleer -bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid-. De mooiste liedjes uit The Great American Songbook helemaal in de stijl van Louis Prima, Louis Armstrong, Nat King Cole, Dean Martin, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en vele andere meesters uit de swingmuziek, passeren de revue.

 

Blue Moon, Don’t Fence me in, Cheek to Cheek, Besame Mucho, I’ve got you under my skin, We’ll meet again,…

 

T’aint what you do it’s the way that you do it! In een stijlvol vintage-cachet brengen ze swingjazz van de bovenste plank. It don’t mean a thing if it ain’t got that swing!

 

Roel Ferny (zang en gitaar) / Juno Kerstens (contrabas en zang) / Jeroen Thomas (keys) / Angel Pérez (trompet) / Egon Loosveldt (drums)

 

Moge​lijke opstellingen: 

Two Of Us - Trumpet/keys 

Cream Colored Ponies in Duo zorgen voor de perfecte intieme omkadering van jouw event. Een warme, diepe stem begeleid door enkele instrumenten: dat is de essentie en die houden we graag in ere. We play it nice and slowly. En dat doen we door een crooner met een ritmegitaar te laten samensmelten met de warme klankkleur van een trompet OF jazzpiano. Melodieuze songs gegarandeerd! 


Roel Ferny (zang en gitaar) / Angel Pérez (trompet en zang) OF 

Jeroen Thomas (Keys en whistle)

Three Of A Kind 

Cream Colored Ponies in trio is perfect voor wie een compacte jazz-band zoekt met een gevarieerd stemgeluid. Gitaar, contrabas en trompet in combinatie met 3 stemmen. Ideaal voor diegenen die een intieme sfeer willen met een uitgebreider muzikaal palet, ook geschikt voor zij die al eens een dansje willen placeren!

Roel Ferny (zang en gitaar) / Juno Kerstens (contrabas en zang) /Angel Pérez (trompet en zang)

Four Is More (Trumpet/keys)

Onze bezetting in quartet garandeert je de ultieme groovie-feeling! De extra beat die erbij komt, zorgt meteen voor de ‘tha dums’ die nodig zijn om het nog eens allemaal goed te laten swingen. Ideaal voor een dansje, maar ook voor zij die liever luisteren.
 

Roel Ferny (zang en gitaar) / Juno Kerstens (contrabas en zang) / Jeroen Thomas (keys) OF Angel Pérez (trompet en zang) / Egon Loosveldt (drums)

Five Makes The Jive

Met 5 Pony-exemplaren is stilzitten geen optie meer. Trompet en piano die de mooiste jazz-melodieën improviseren, een strakke ritmegitaar, de bas die je de weg leidt, het jungle beat ritme van de drums en 3 stemmen die perfect samensmelten. Alles komt samen in een vintage swingjazzband die zoveel meer doet dan alleen swingjazz brengen van de bovenste plank! 
 

Roel Ferny (zang en gitaar) / Juno Kerstens (contrabas en zang) / Angel Pérez (trompet en zang) / Jeroen Thomas (keys) / Egon Loosveldt (drums)

Andere opstellingen kunnen steeds besproken worden.

DSC_1992.jpg
DSC_1693kopie.jpg
DSC_1471.jpg
DSC_1349kopie.jpg
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram