Pourbusstraat 2 bus 1
2000 Antwerpen

+32 (0)3 500 94 98

Like us on Facebook

Facebook Page Well Well Well

Cream Colored Ponies

De Cream Colored Ponies nemen u mee op een nostalgische trip door de jaren ’30 en ’40. Geheel gehuld in de stijl van toen brengen ze de swingjazz van weleer terug tot leven. Hun uitgebreide repertoire is een hulde aan de crooners van toen bekend om hun intieme, natuurlijke stemgeluid.  Nummers uit het repertoire van Louis Prima, Louis Armstrong, Nat King Cole, Dean Martin, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en vele anderen passeren de revue. Van zeemzoete ballades tot uptempo nummers waar uw voeten spontaan van in de maat gaan tikken.

 

Wilt u er een avond van maken waarbij de dansvloer centraal staat, dan passen de Cream Colored Ponies hun repertoire aan zodat enkel de meest swingende nummers overblijven. Bovendien brengen ze twee professionele dansers mee die het goede voorbeeld geven. Of ze nu op het podium staan of zich mengen tussen het publiek, hun ‘moves’ zijn een streling voor het oog en maken het swingplaatje compleet.

 

Dat u niet zal kunnen blijven stilzitten staat vast, maar wat als u zelf niet goed weet hoe u de swingende ritmes omzet in elegante danspasjes? De dansers helpen u alvast op weg met een dansinitiatie vooraf (+- 30min) Ze leren enkele basispassen van de swingdance (lindy-hop) aan waarmee u tijdens het concert meteen kunt experimenteren.

 

Als kers op de taart bieden de Ponies nog een optie aan waarbij ze zangeres Dunja Mees uitnodigen. Dunja is een autodidactische jazz-, blues- en popzangeres. Dankzij ‘The Voice van Vlaanderen 2014’, waarin zij de finale haalde, raakte ze bekend bij een breder publiek. Ze neemt je mee op een sfeervolle reis doorheen de diepste uithoeken van haar ziel met een authentiek stemgeluid: nu eens krachtig, dan weer fragiel.